Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
749,-

Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Programområder på vg2 restaurant og matfag

Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Boka er delt i to delar; ein om trygg mat og ein om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevane skal ære i løpet av dei to åra på skolen. 

Stoffet er skrive i eit enkelt språk med mange relevante eksempel henta frå dei ulike yrka vg2-områda spring ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurar og fotografi. Både teoretiske og praktiske oppgåver er samla sist i kapitla. Fagomgrep er definert i margen, og kvart kapittel startar med ei kort oppsummering av det viktigaste innhaldet i kapitlet. 

Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukast saman med andre læremiddel frå Fagbokforlaget:
  • vg1 restaurant og matfag
  • vg2 kokk- og servitørfag
  • vg2 baker- og konditor nettressurs
  • vg2/3 Bakerboka
  • vg2/3 Konditorboka


Forfattere:
ISBN:
9788211046024
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
276
Verk:
Kokk- og servitørfag
Trinn:
VG1, VG2, VG3
Trygg mat, bransje og arbeidsliv