Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Matfag
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
749,-

Matfag
Restaurant- og matfag vg2

Boka er en del av et læreverk for programområdet matfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boka tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, konservering, matkjemi, kvalitet og regelverk. Den tar også for seg etikk og miljø, prosess, automasjon og måleteknikker, og den forteller litt om marked og økonomi når det gjelder mat.Til boka er det også en lærerveiledning og interaktive læringsressurser på Internett.Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole.Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.
Forfattere:
(red.)
ISBN:
9788245006421
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
365
Verk:
Restaurant- og matfag (LK06)
Matfag